Postul de radio spaniol Cadena Ser a anunţat, marţi, că atacantul Valenciei, Rafa Mir, a fost arestat de poliţia spaniolă luni seară. Surse din poliţie ar fi confirmat că fotbalistul în vârstă de 27 de ani este suspectat că a agresat sexual două femei în vârstă de 25 şi 21 de ani, duminică, în timpul unei petreceri private la domiciliul fotbalistului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

El ar fi fost reţinut alături de un alt bărbat.

Presupusele victime au fost spitalizate, în timp ce Rafa Mir urmează să fie interogat.. În urma acestor dezvăluiri, Valencia CF a emis o declaraţie cu privire la situaţia atacantului său.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

„În ceea ce priveşte informaţiile apărute în presă cu privire la arestarea jucătorului Rafa Mir de la Valencia CF, clubul este la curent cu arestarea şi, în lipsa unor detalii, nu poate decât să declare că va coopera în orice mod cu instanţele”, a precizat clubul spaniol.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.