Formaţia Astra Giurgiu a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 4-0 (2-0), de echipa AS Roma, în etapa a doua a grupei E a Ligii Europa, meci la care Francesco Totti a contribuit la trei goluri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Au marcat Strootman ’15, Fazio ‘45+2, Fabricio ’47 (autogol) şi Salah ‘55.

1-0: Strootman a înscris după o lovitură liberă executată de Totti.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

2-0: Fazio a marcat tot după o lovitură liberă executată de Totti, la care Lung a deviat în bară, mingea ajungând la autorul golului, care a trimis balonul cu capul în plasă.

3-0: Fabricio a trimis în propria poartă o minge trimisă de Perotti către Salah.

4-0: Salah a marcat după o pasă de la Totti.

AS Roma: Alisson Becker - Juan, Fazio, Manolas, Peres (Florenzi ’63) – Strootman (Gerson ’68), Paredes - Perotti, Totti, Salah (Nainggolan ’57) - Iturbe. Antrenor: Luciano Spalletti.

Astra Giurgiu: Silviu Lung jr. – Lazici (D. Niculae ’61), Fabricio, Geraldo, J. Morais – Boubacar (Lovin ’46), Takayuki, Săpunaru - Teixeira, Alibec, Nicoară (Budescu ’61). Antrenor: Marius Şumudică.

Cartonaşe galbene: Totti ’30 / Geraldo ‘40, J. Morais '90+4.

Meciul a fost arbitrat de azerul Aliar Aghaiev, ajutat de asistenţii Zeinal Zeinalov şi Rza Mammadov şi de adiţionalii Orhan Mammadov şi Rahim Hasanov. Rezervă a fost Mubariz Haşimov.

Francesco Totti, emblematicul căpitan al grupării din Roma, este titular, la două zile după ce a împlinit 40 de ani. Totti este titular pentru a doua oară în acest sezon la AS Roma, după ce s-a aflat în echipa de start şi în meciul din 21 septembrie cu Crotone, din Serie A, scor 4-0.

Spre finalul jocului, în ultimele aproximativ patru minute, Astra a jucat în inferioritate numerică, Daniel Niculae părăsind terenul şi plecând la cabine.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.