Atacantul echipei Astra Giurgiu, Denis Alibec, autorul unui hattrick la meciul cu Dinamo, câştigat cu scorul de 4-1, a declarat că şi-a dorit să înscrie la acest joc două goluri şi a menţionat că nu are niciun mesaj pentru Anghel Iordănescu, care nu l-a selecţionat pentru partidele României cu Lituania şi Spania, adăugând însă că el va continua să joace la fel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Voiam să dau două goluri, dar am dat trei. Nu am niciun mesaj pentru selecţioner, să se uite la meciuri. Am 87 de kilograme. Eu o să joc în continuare la fel şi sper să fiu acolo în vară. Mi-a părut foarte rău că nu am fost cu Lituania şi Spania, dar mergem mai departe", a spus Alibec la Digi Sport.

Denis Alibec consideră că Astra Giurgiu are şanse foarte mari la titlu dacă joacă aşa cum a făcut-o în partida cu Dinamo: "Cred că dacă jucăm aşa, avem şanse foarte mari".

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Formaţia Astra Giurgiu a învins echipa Dinamo, scor 4-1, vineri seară, în play-off-ul Ligii I şi a revenit pe primul loc în clasament, în primul meci disputat pe Arena Naţională după cinci luni şi în care Denis Alibec a înscris de trei ori.

Pentru Astra au marcat Boudjemaa '18, Alibec '37, '53 şi '68, în timp ce Dinamo a punctat prin autogolul lui Alves '40.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.