Circulaţia feroviară, care era blocată pe un fir, în zona Valu lui Traian, după ce un vagon al unui tren de marfă a deraiat, a fost reluată duminică. Incidentul va fi investigat de o comisie a AGIFER.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că, azi, 08.09.2024, de la ora 02:22, circulaţia feroviară a fost redeschisă pe firul I Valu lui Traian – Palas, astfel încât traficul feroviar se desfăşoară în condiţii normale pe ambele fire de circulaţie”, a transmis, duminică, CFR SA.

Sâmbătă după-amiază, al 22-lea vagon din compunerea unui tren de marfă a deraiat, pe firul I Bucureşti – Constanţa, la ieşirea peste macaze din staţia Valu lui Traian. Ca urmare, traficul feroviar în zona accidentului s-a desfăşurat pe firul II de circulaţie.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Trenul avea în compunere 38 de vagoane încărcate cu cereale, circula pe relaţia Vadu Lat-Constanţa Ferryboat şi aparţine operatorului de transport feroviar privat Constantin Grup.

Accidentul feroviar va fi investigat de către o comisie AGIFER, care va stabili cauzele deraierii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.