Reprezentanţii MAI au transmis că, „pentru corecta informare a publicului, având în vedere anumite informaţii apărute în spaţiul public privind sancţionarea unor persoane care au continuat campania electorală prin postări pe reţelele de socializare”, o continuare a campaniei electorale în afara perioadei permise de lege este interzisăă, inclusiv pe reţelele de socializare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Potrivit Deciziei nr. 4546/2014 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în România reţelele de socializare sunt considerate spaţiu public. Astfel, continuarea promovării electorale în afara perioadei permise de lege este interzisă, inclusiv în aceste medii, conform legislaţiei în vigoare”, a comunicar MAI ca urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public privind sancţionarea unor persoane care au continuat campania electorală prin postări pe reţelele de socializare,facem următoarele precizări:

Coordonatorul de campanie USR, Cristian Seidler, a declarat că ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a transformat „Poliţia Română în Poliţia Internetului” şi a precizat că au apărut cazuri de abuz din partea autorităţilor în mai multe judeţe în legătură cu aplicarea legislaţiei electorale.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.