Un autocar în care se aflau peste 50 de copii şi însoţitori adulţi a fost implicat într-un accident rutier, luni după-amiază, în judeţul Bacău. La ora transmiterii acestei ştiri, ei sunt evaluaţi la locul evenimentului. ISU Bacău informează că, în urma recunoaşterii, autorităţile au constatat ca în autocar se aflau 38 de minori şi 10 adulţi. Niciunul dintre cei aflaţi în autovehicul nu a avut nevoie de transport la spital. La faţa locului a fost trimis un alt autocar pentru a prelua călătorii şi a continua deplasarea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 Accidentul a avut loc luni după-amiază, pe raza comunei Răcăciuni din judeţul Bacău, unde un autocar a ieşit în afara părţii carosabile, transmite ISU Bacău. Conform sursei citate, în autovehicul se aflau 51 de copii şi 3 adulţi. La ora transmiterii acestei ştiri, aceştia sunt evaluaţi de către echipajele medicale.

La faţa locului au fost trimise mai multe ambulanţe SMURD şi de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, dar şi o autosanitară de transport victime multiple.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.