Candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 5 Adrian Vigheciu face acuzaţii privind o campanie murdară şi lipsită de fair-play şi spune că mai mulţi cetăţeni din Sectorul 5 şi-au găsit maşinile vandalizate prin lipirea unor stickere care îl arată pe el şi pe Gabriela Firea. „Mă dezic în totalitate de această acţiune josnică, care nu are nicio legătură cu mine, cu PSD sau cu Gabriela Firea” şi condamnă „ferm astfel de comportamente venite din partea unor oameni mici şi lipsiţi de discernământ”. Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au precizat că, în urma verificărilor făcute de către poliţişti, a fost stabilit că nu există înregistrate sesizări cu privire la vandalizarea mai multor autoturisme din Sectorul 5, prin lipirea unor afişe electorale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

UPDATE - „Cu privire la informaţiile apărute în spaţiul public, unde este menţionat că mai mulţi cetăţeni din Sectorul 5 şi-au găsit maşinile vandalizate, Serviciul Informare şi Relaţii Publice este abilitat să comunice următoarele: În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că nu există înregistrate sesizări cu privire la vandalizarea mai multor autoturisme din Sectorul 5, prin lipirea unor afişe electorale”, arată Poliţia Capitalei, într-o precizare de presă.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

ŞTIREA INIŢIALĂ - „Campanie murdară şi lipsită de fair-play. În această dimineaţă, mai mulţi cetăţeni din Sectorul 5 şi-au găsit maşinile vandalizate după cum vedeţi în imaginile de mai jos. Mă dezic în totalitate de această acţiune josnică, care nu are nicio legătură cu mine, cu PSD sau cu Gabriela Firea. Condamn ferm astfel de comportamente venite din partea unor oameni mici şi lipsiţi de discernământ”, a scris Adrian Vigheciu, sâmbătă pe Facebook, postarea sa fiind însoţită de un video cu mai multe maşini pe care erau lipite aceste stickere.

El i-a rugat pe cetăţeni să sesize Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti şi Poliţia Locală a Sectorului 5.

„Aşa vom proceda şi noi. Sunt sigur că îi vom identifica pe vinovaţi, iar după finalizarea anchetei, vom face totul public”, a completat Vigheciu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.