Românii vor intra în Turcia doar cu buletinul. Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan a semnat un decret prezidenţial, cu ocazia vizitei pe care premierul Marcel Ciolacu o face marţi la Ankara. Decizia se va operaţionaliza în jurul datei de 1 iunie, potrivit unor surse oficiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cetăţenilor români care deţin o carte naţională de identitate li se acordă scutire de viză pentru călătoriile lor turistice şi tranzitul către Turcia cu o şedere de maximum 90 de zile în orice perioadă de 180 de zile, conform articolului 18 din Legea nr. 6458 privind străinii. şi protecţie internaţională”, prevede decretul semnat de preşedintele Turciei.

Decizia se va operationaliza în jurul datei de 1 iunie, potrivit surselor.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Premierul Marcel Ciolacu a fost primit, luni, pe Aeroportul Internaţional Esenboga, de reprezentanţi ai autorităţilor din Ankara.

Şeful Executivului se află marţi într-o vizită oficială în Turcia, la invitaţia preşedintelui Recep Tayyip Erdoğan, însoţit de o delegaţie de miniştri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.