Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, candidat la Preşedinţie, anunţă, după ce Diana Şoşoacă a fost eliminată din cursa electorală printr-o decizie defintivă a CCR, că nu va ”vărsa nicio lacrimă”, nici măcare una de crocodil, ”aşa cum au vărsat cei care privesc cu jind la voturile ei”. El îi atacă şi pe liberali, numindu-i ”tovarăşii de drum ai PSD” şi afirmând că aceştia sunt ridicoli în încercarea de a arăta ce pericol e PSD pentru democraţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Nu! Nu voi vărsa nicio lacrimă. Nici măcar de crocodil, aşa cum au vărsat cei care privesc cu jind şi ipocrizie la voturile ei, pentru dispariţia lui Şoşoacă din cursa prezidenţială. Şoşoacă este goarna principală a propagandei ruseşti în România, parte a coloanei a cincea care acţionează în ţara noastră în numele regimului criminal Putin, promotorul scoaterii României din spaţiul democraţiilor liberale şi alinierii la blocul regimurilor dictatoriale. Este un pericol real la adresa democraţiei din România”, scrie Orban pe Facebook.
El consideră obligatorie o reformă a Curţii Constituţionale şi anunţă că o va face după ce va ajunge preşedinte.
”PSD este un partid care acţionează ca o caracatiţă care se încolăceşte în jurul tuturor instituţiilor democratice ale statului, transformându-le în anexe ale partidului stat. PSD trebuie bătut, atât în alegerile prezidenţiale, cât şi în alegerile parlamentare. Şi sunt convins că din ce în ce mai mulţi români înţeleg asta”, subliniază Ludovic Orban.
El îi atacă, într-un Post Scriptum, şi pe foştii colegi de partid, pe care îi conssideră principalii vinovaţi pentru aducerea PSD la guvernare.
”Sunt ridicoli „tovarăşii de drum ai PSD”, în încercarea lor de a arăta ce pericol este PSD pentru democraţie. Păi nu sunt ei principalii vinovaţi pentru readucerea la putere a PSD?”, conchide Ludovic Orban.
CITEȘTE ȘI Respingerea candidaturii lui Şoşoacă - PSD: CCR trebuie să prezinte rapid motivele deciziei /Mesaj către PNL: Au ministrul Justiţiei, care trebuie să vegheze la apărarea ordinii de drept /Ciucă: Românii înţeleg când cineva doreşte puterea absolută în stat
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.