Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, joi, că liberalii cer retragerea OUG pe tema modificării codurilor penale, demisia Guvernului şi declanşarea alegerilor anticipate, considerând că mesajul cetăţenilor pentru PSD va fi unul "usturător".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Concluzia la care vrem să se ajungă în următoarele 8 zile, vitale pentru viitorul României, este să se abroge aceste ordonanţe de urgenţă, să demisioneze acest Guvern iresponsabil şi să ajungem la alegeri anticipate, să ne întâlnim cu oamenii şi să spună oamenii exact ce îşi doresc", a spus ea.

Turcan a adăugat că, în urma unor alegeri anticipate, mesajul cetăţenilor va fi "unul usturător pentru PSD".

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Singura soluţie constituţională pentru declanşarea alegerilor anticipate este ca, în urma unei eventuale demisii a Guvernului, Parlamentul să nu acorde votul de încredere în termen de 60 de zile noului Cabinet, după respingerea a două variante de premier. Dizolvarea Parlamentului şi declanşarea alegerilor anticipate trebuie cerută de preşedintele ţării.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.