PSD şi-a lansat, la Mangalia, candidaţii pentru alegerile locale, partidul propunând pentru Primăria Mangalia pe avocatul Paul Foleanu. Acesta a afirmat în discursul de lansare că îşi propune transformarea Mangaliei „în cel mai frumos oraş staţiune din România”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
„Îl cunoaştem cu toţii pe Paul. Domnul avocat Foleanu este candidatul cel mai potrivit pe care îl puteam desemna în cadrul acestor alegeri, omul cel mai indicat pentru a câştiga primăria, omul cel mai indicat pentru ca următoarele mandate, pe care le va petrece cu siguranţă în fruntea oraşului Mangalia, să aducă mult doritele schimbări în bine în acest oraş, un oraş care mie mi se pare încremenit în timp”, a afirmat preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe, la evenimentul de lansarea a candidaturii lui Paul Foleanu pentru Primăria Mangalia. 
„Dragi, mangalioţi, vin astăzi în faţa voastră şi vă spun ceea ce deja voi ştiţi: după 12 ani, Mangalia are nevoie urgentă de o schimbare. Sunt Paul Foleanu şi, împreună cu voi, vom produce această schimbare.  (...) În prezent sunt avocat. Înţeleg perfect legea şi am jurat să acţionez permanent în spiritul ei. (...) principalul motiv pentru care am ales să candidez este pentru a face tinerii din Mangalia să se întoarcă acasă şi pentru a le oferi un trai bun aici, în Mangalia.  Simt obligaţia de a salva Mangalia, simt obligaţia moral de a scoate Mangalia de sub incompetenţa actualei administraţii publice locale. În aceste momente, după cum bine ştiţi, situaţia oraşului nu este cea mai fericită. Locurile de muncă sunt din ce în ce mai puţine, staţiunile sunt efectiv în paragină, iar lipsa de oportunităţi reale pentru tineri îi face să plece din Mangalia”, a afirmat Paul Foleanu în discursul de lansare a candidaturii sale.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Acesta a precizat că îşi doreşte pentru Mangalia schimbare şi are ca plan „transformarea oraşului în ce mai frumos oraş staţiune din România”.
Paul Foleanu are 49 ani, este căsătorit, are doi copii şi se declară un „soţ dedicat familiei”. 
La reuniunea electorală a fost prezent şi candidatul PSD pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa, chirurgul Cătălin Grasa. 
Acesta a condus Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi este profesor la Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.