Mai mulţi simpatizanţi PNL au organizat duminică, în timpul alegerilor locale, un marş electoral pe străzile din comuna Arieşeni din Munţii Apuseni, au transmis reprezentanţii PSD Alba. Coloana a fost deschisă de un bărbat cu un steag tricolor şi a fost formată din simpatizanţi ai organizaţiei locale a PNL, mai spun social-democraţii. Centrul de Comunicare Judeţean Alba informează că poliţiştii au făcut verificări cu privire la informaţiile legate de un miting electoral, iar acestea nu se confirmă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

UPDATE -  „În urma apariţiei în spaţiul public a unor informaţii potrivit cărora mai multe persoane ar fi organizat un marş electoral pe raza comunei Arieşeni, poliţiştii au făcut verificări şi au constatat că mai mulţi cetăţeni s-au deplasa la secţia de votare, având asupra lor drapelul naţional, fără a scanda şi fără a face propagandă electorală”, precizează sursa citată.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

ŞTIREA INIŢIALĂ - Aceştia s-au plimbat străzile comunei Arieşeni, încercând astfel să determine cetăţenii să meargă la vot şi să le inducă faptul că trebuie să voteze cu candidaţii PNL, potrivit comunicatului de presă al PSD.

PSD Alba a înaintat o sesizare către Inspectoratul Judeţean de Poliţie pentru încălcarea legii electorale şi continuare acţiunilor de propagandă în ziua votului, plângerea fiind însoţită şi de probe video.

Sursa citată mai precizează că la nivelul comunei Arieşeni, 55 de persoane cu vize de flotant votaseră până la ora 17.00. Acesta este un număr mare care ridică suspiciuni de turism electoral.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.