Victor ponta scrie, pe Facebook, că ar fi dorit să fie prezent, ca în fiecare an, la Liceul "Tudor Vladimirescu" din Târgu Jiu pentru deschiderea noului an şcolar, dar nu a putut face acest lucru, deoarece la ora 12.00 trebuie să se prezinte la Sec ia 6 Poliţie, conform obligaţiilor din controlul judiciar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Un nou An Şcolar cât mai bun tuturor elevilor! Mult succes şi lor şi părinţilor (ştiu cât de mult muncesc alături de copii pentru a-i sprijini şi supraveghea), mulţumiri tuturor profesorilor şi personalului nedidactic - toţi cei care îşi fac datoria în ciuda nenumăratelor probleme!”, scrie Ponta pe pagina sa de Facebook.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
El explică apoi de ce nu a mers la Târgu Jiu.
 
”Aş fi vrut să fiu prezent, că în fiecare an, la Târgu Jiu - la Liceul "Tudor Vladimirescu"! Mai ales pentru că ne-am ţinut încă o dată de cuvânt şi s-a finalizat în acest an instalaţia modernă de încălzire a Liceului (de care aveau nevoie de peste 20 de ani)! Din păcate însă nu aveam cum, în mod fizic, să fiu la ora 9 la ceremonia de deschidere a Anului Şcolar la Târgu Jiu şi să şi ajung până la ora 12 la Secţia 6 Poliţie Bucureşti (conform obligaţiilor legale din controlul judiciar)!”, scrie Ponta.
 
Victor Ponta mai scrie că anul viitor va fi ”un an mai bun”, iar el nu va mai lipsi de la aceste momente importante.
 
Procurorii DNA au anunţat, în 6 septembrie, că Victor Ponta este cercetat sub control judiciar pentru 60 de zile într-un nou dosar penal, fiind acuzat de folosire a influenţei ori autorităţii în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite şi complicitate la infracţiunea de spălare de bani.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.