Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, despre o comisie de anchetă în Parlament privind terenul de golf de la vila de protocol a preşedintelui Klaus Iohannis, de la Neptun, că atunci când vorbim de o anchetă, deja ne ducem într-o zonă de infracţiune şi nu îi place acest lucru, iar părerea lui este că ”trebuie desecretizat”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Premierul a fost întrebat despre posibilitatea să fie înfiinţată o comisie de anchetă în Parlament în care şeful RAPPS să dea explicaţii cu privire la cum au fost cheltuiţi banii, în contextul terenului de golf de la vila de protocol din Neptun a preşedintelui Klaus Iohannis.

”În primul rând, cred că nu vorbim despre infractori. Vorbim de bani publici şi este normal să ştim cum s-au cheltuit aceşti bani publici. Când vorbim de o anchetă, deja ne ducem într-o zonă de infracţiune. Nu-mi place acest lucru”, a spus premierul.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Eu sunt un om mai pracul. Părerea mea că trebuie desecretizat şi cu asta s-a terminat. Era o vorbă în Parlament. Când vrei să lungeşti ceva, face o comisie de anchetă”, a mai comentat Ciolacu.

Potrivit G4Media, grădina vilei de protocol de la Neptun, folosită de preşedintele Klaus Iohannis, a fost dotată cu un miniteren de golf. Conform imaginilor surprinse de G4Media, trei găuri de golf sunt amenajate în jurul lacului din faţa Vilei Nufărul, construită în perioada comunistă pentru soţii Ceauşescu şi folosită după Revoluţie de preşedinţii României.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.