Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la Parlament, că programul de guvernare va suferi câteva modificări pentru flexibilizare, în condiţiile în care este vorba despre o serie de întârzieri din cauza Guvernului Grindeanu, social-democraţii fiind astfel nevoiţi să schimbe „câteva maşinuţe”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Programul de guvernare va conţine câteva modificări pentru flexibilizare, pentru că este vorba de o serie de întârzieri care au şi generat evenimentul de astăzi, acţiunea de astăzi şi, de asemenea, ultima săptămână. O luăm în calcul, am discutat deja cu colegii de zilele trecute, se lucrează la aceste modificări, le adaptăm”, a afirmat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Liviu Dragnea a susţinut că social-democraţii fac „aceste modificări pentru a ajunge la aceleaşi obiective”, schimbă poate ”câteva maşinuţe”.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

El a spus că obiectivele rămân aceleaşi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.