Copreşedintele PNL Alina Gorghiu i-a răspuns, luni, liderului social-democrat Liviu Dragnea, care a criticat Guvernul Cioloş, spunând că PSD dă startul "unei campanii electorale de prost gust", iar supărarea social-democraţilor este că nu se mai simte creşterea economică "în buzunarele" PSD, ci ale ţării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Nu am auzit altceva astăzi din partea liderului PSD decât ce bun şi frumos a fost PSD la guvernare şi ce rău e Guvernul Cioloş. Nici nu era nevoie să vină PSD în Parlament azi să ţină un discurs, pentru că ar fi putut să se uite în oglindă şi să întrebe: oglindă, oglinjoară, cine este cel mai mitoman partid din ţară? E, răspunsul este lesne de dat (...) Când PSD critică şi ţipă la cineva însemnă că acel cineva face treabă cum trebuie", a spus Gorghiu, în plenul Parlamentului, după criticile lui Liviu Dragnea la adresa Cabinetului.

Liderul PNL a spus că social-democraţii dau astfel "startul unei campanii electorale de prost gust, marca PSD".

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Alina Gorghiu a mai afirmat că social-democraţii sunt acum supăraţi că România are creştere economică, dar "n-o mai simt în buzunarele liderilor PSD, ci în bugetul ţării".

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, în plenul Parlamentului, după discursul premierului Dacian Cioloş privind starea economiei, că acest guvern a eşuat, iar tehnocraţia a devenit sinonimă cu incompetenţa, el cerându-i primului-ministru să stopeze până la finalul mandatului orice măsură antinaţională.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.