Candidatul independent la Preşedinţia României, Mircea Geoană a declarat, duminică seară, că atacurile pornite împotriva sa sunt plantate din luna iunie şi consideră este o “evidentă încercare disperată” de a-l discredita, deoarece susţine că este singurul candidat care are o agendă de schimbare a ţării. El consideră că nu ar fi atacat dacă nu ar avea şanse să câştige.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Mircea Geoană a fost întrebat, duminică, la Antena 3, de ce apar toate atacurile împotriva sa în ultima perioadă.

”Pentru că le deranjez interesele. Pentru că atunci când am luat decizia dificilă să candidez independent, eu am venit aici să schimb lucrurile în ţara asta. Şi oamenii aceştia se tem de faptul că vin să schimb lucrurile în România. Aţi văzut vreodată, urmăriţi campanii prezidenţiale de mulţi, mulţi ani de zile, aţi văzut vreodată un tir mai concentrat împotriva unui candidat decât vedem astăzi de la toată lumea şi de la PSD, şi de la PNL? (...) Este absolut ridicol să crezi să spui ceva de genul ăsta. În timpul ăsta, domnul Simion simpatizant Moscova este lăsat în pace, nimeni nu-i spune nimic. (...) Este evident un curent politic care este la limita a ceea ce reprezintă curentul occidental României”, a declarat Mircea Geoană.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

El a precizat că atacurile împotriva sa au fost plantate din luna iunie.

”Atacurile care au pornit împotriva mea sunt plantate începând cu luna iunie în acest an. La un post de televiziune care are anumite contacte în exterior, prin proprietari şi prin anumite lucruri, de acolo au început să fie plantate temele în pregătirea unui atac ulterior, în caz că voi candida, acolo a început cu vizita la Moscova în 2009, acolo a început cu Vanghelie, acolo au început nu ştiu ce plimbări pe nu ştiu unde, ciorbe reîncălzite. De aceea pe mine şi cred că pentru oamenii de bună credinţă din ţara asta, este evidentă o încercare disperată de a discredita singurul om, astăzi dintre candidaţi, şi o spun cu respect faţă de toţi ceilalţi, care are o agendă de schimbare adevărată România”, a transmis Mircea Geoană.

El consideră că dacă nu ar avea şanse să câştige, atunci nu era toată această campanie împotriva sa.

”Şi cred că acest lucru îi deranjează şi îi face să fie disperaţi. Iar campaniile de media negative împotriva mea, încercările de a spune nu-l mai daţi pe Geoană, baraj mediatic la adresa comunicării pe care eu o fac, ele se fac astăzi, partidele le fac. De ce le fac? Pentru că le frică. Altfel, dacă n-aş conta şi n-aş avea o şansă să câştig, n-ar merita să cheltuiască bani şi energie”, a mai afirmat Geoană.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.