Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Antena 3, că actuala guvernare este "foarte proastă", iar vina o poartă prim-ministrul Dacian Cioloş, care şi-a ales echipa, fiind de părere că mai trebuiau schimbaţi "doi sau trei" miniştri, printre care şi Achim Irimescu, cel care deţine portofoliul Agriculturii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Este o neperformanţă serioasă. Noi vorbim practic de un act de guvernare foarte slab, o guvernare foarte proastă. Acest Guvern s-a remarcat prin nişte afirmaţii ale unor miniştri cum n-a mai îndrăznit niciun ministru în România (...) Pentru faptul că Guvernul are o prestaţie aşa proastă înseamnă că de vină este prim-ministrul", a spus Dragnea.

Liderul PSD a adăugat că ar mai fi trebuit schimbat "doi sau trei miniştri", dându-l ca exemplu pe şeful Agriculturii, Ichim Irimescu.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

"În agricultură, în acest an Ministerul Agriculturii a făcut foarte mult rău", a spus Dragnea, afirmând că el nu a acordat subvenţii la timp în domeniu, iar în privinţa fondurilor europene "lucrurile sunt aproape blocate".

Dragnea a spus că acum parlamentarii care au susţinut Guvernul la învestitură regretă acest lucru, pentru că decizia a fost luată "la cald", la presiunii străzii şi a unor instituţii.

"Este o dezamăgire foarte mare pentru toţi cei 389 de senatori şi deputaţi care au votat acest Guvern (...) Presiunile erau foarte mari pentru a veni tehnocraţii. S-a luat această decizie. Cu toţii avem ceva de învăţat de aici", a spus liderul PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.