Premierul Dacian Cioloş spune, într-un mesaj video transmis joi, că eroilor martiri ai Revoluţiei le datorăm schimbarea pentru totdeauna a istoriei României, iar acum este important cum onorăm acest sacrificiu şi şansa transformărilor uriaşe din ultimii 27 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Premierul spune, în mesajul transmis, că este o datorie să le onorăm memoria, curajul şi sacrificiul eroilor Revoluţiei din 1989.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

"De mai bine de două decenii şi jumătate zilele din preajma Căciunului semnifică pentru noi, românii, libertate şi democraţie sau, altfel spus, recâştigarea libertăţii şi democraţiei şi asta datorită sacrificiilor eroilor martiri care au căzut în decembrie 1989. Lor le datorăm schimbarea pentru totdeauna a istoriei României şi evoluţia pe care ţara a cunoscut-o în ultimii ani", afirmă premierul.

El mai spune că tot eroilor Revoluţiei le datorăm şi debarasarea pentru todeauna de comunism, cu toate metehnele care au viciat profund societatea românească şi pe care încă le mai găsim şi mai avem de luptat pentru a le elimina din societate.

"Evoluţia pe care România a cunoscut-o în ultiimii ani, cu toate imperfecţiunile, nu ar fi fost posibilă fără sacrificiul eroilor din 1989. E o lecţie de viaţă pe care ne-au servit-o eroii martiri din decembrie 1989 şi este important acum cum onorăm acest sacrificiu prin modul în care ne asumăm prezentul şi viitorul prin deciziile pe care le luăm astăzi", adaugă Dacian Cioloş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.