Comisia juridică din Camera Deputaţilor a dat, luni, un raport de admitere, în unanimitate, pe cererea de ridicare a imunităţii deputatului Nelu Tătaru, acuzat de DNA de luare de mită. Acesta a participat la şedinţa comisiei, împreună cu avocata sa. Raportul deputaţilor jurişti a fost depus la Biroul Permanent, care urmează să stabilească votul în plen, tot luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Ministrul justiţiei a adresat preşedintelui Camerei Deputaţilor în cursul zilei de vineri cererea de ridicare a imunităţii parlamentare a deputatului PNL, în sensul încuviinţării efectuării procedurilor privind percheziţia.

Comisia juridică a elaborat un raport de admitere, privind cererea de ridicare a imunităţii parlamentare a deputatului PNL, în unanimitate, după audierea deputatului Nelu Tătaru. 

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Fostul ministru al Sănătăţii a declarat luni, înainte de audierea în comisia juridică, că nu a primit niciun ban şi nu a atins niciun ban. El a venit la comisie insoţit de avocata sa.

Ridicarea imunităţii parlamentare se face prin votul majorităţii deputaţilor prezenţi în plen, potrivit Regulamentului Camerei Deputaţilor. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.