Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost deranjat, joi, la Suceava, de întrebările privind planul de a intra în turul doi la prezidenţiale cu George Simion, preşedintele AUR. ”Dacă vreţi să discutăm de toate tâmpenile spuse în campanie, o să ne ia vreo 10 ani să răspundem la ele. Cum să-i cer eu, Stane, fă tu nişte înmulţiri, ia cu 10 peste 2, înmulţit cu 3. Că zice Stan, băi, eşti nebun la cap?”, a spus Ciolacu presei, adăugând că suntem în campanie electorală şi e normal, că se aruncă cu fumigene, cu artificii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Preşedintele PSD, candidat la prezidenţiale, a fost întrebat, la Suceava, despre discuţiile privind planul de intrare a lui George Simion în turul doi, cu el. ”Ştiţi câte discuţii sunt despre fotbal, despre cel care ia Balonul de Aur? Dacă vreţi să discutăm de toate tâmpenile spuse în campanie, o să ne ia vreo 10 ani să răspundem la ele. Cum să-i cer eu lui Sta, Stane, fă tu nişte înmulţiri, ia cu 10 peste 2, înmulţit cu 3, să-mi iasă că ştiu eu cât o să aibă, nu ştiu care. Suntem oameni serioşi sau nu suntem? Ştiţi ce ar spune Stan? Băi, ăsta au înnebunit, ia să mă lase naiba în pace”, a răspuns Ciolacu.

Despre o viitoare guvernare cu AUR, Marcel Ciolacu a precizat că nu va face niciodată o guvernare cu acest partid.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

”Am spus de o sută de ori, nu o să fac niciodată guvern cu AUR. În schimb, eu o să fac cu PNL-ul”, a arătat Ciolacu.

Întrebat dacă l-a sunat pe Viorel Hrebenciuc să îl întrebe ce a discutat cu George Simion, Ciolacu a spus: ”Ce să fac eu? Să-l sun pe Hrebenciuc ca să... Staţi, întâi să fac rost din numărul lui Hrebenciuc. Nu, nu i-am dat. E nume public, ştiu că al meu e la doamna Şoşoacă pe Facebook”.

Ciolacu a continuat, vizibil deranjat: ”Aveţi o întrebare pentru mine? Dacă vreţi să vă răspund pentru ce au făcut alţii sau ce speculaţii există în presă ca ar face alţii? Că eu împar voturi. De unde să împart voturi? Eu am un vot, eu şi familia mea. Ce voturi să-i cer eu lui Stan să împar? Că zice Stan, băi, eşti nebun la cap?”.

”Suntem în campanie electorală. Normal, că se aruncă cu fumigene, se aruncă cu artificii. Aşa-i în campanie”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat joi despre planul anunţat de Becali pentru intrarea lui George Simion în turul doi la prezidenţiale, cu Marcel Ciolacu, că atunci când este vorba de ceea ce spune Gigi Becali, trebuie să îl credem şi să îi dăm dreptate, pentru că este un om foarte credincios.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.