Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat joi despre planul anunţat de Becali pentru intrarea lui George Simion în turul doi la prezidenţiale, cu Marcel Ciolacu, că atunci când este vorba de ceea ce spune Gigi Becali, trebuie să îl credem şi să îi dăm dreptate, pentru că este un om foarte credincios.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost întrebat la Giurgiu despre afirmaţiile lui George Becali privind un plan pentru intrarea în turul doi la prezidenţiale a liderului AUR, George Simion.

”Eu sunt creştin-ortodox, Gigi Becali este creştin-ortodox. A fi ortodox înseamnă să fii drept credincios, ca atare, când este vorba de ceea ce spune Gigi Becali, să îl credem şi să îi dăm dreptate, pentru că este un om foarte credincios. Nu comentez ce spun unii şi alţii. Nu sunt comentator”, a spus preşedintele PNL.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Despre afirmaţia lui Rareş Bogdan privind o susţinere a lui Simion în turul doi, Ciucă a răspuns: ”Asta trebuie să o clarifice Rareş Bogdan”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.