Clădirile istorice din centrul Bucureştiului, lăsate în paragină de vechile administraţii, reprezintă un real pericol pentru siguranţa bucureştenilor deoarece au ajuns locuri pentru consumul şi traficul de droguri, a precizat Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, după ce a prezentat o serie de imagini în acest sens. Potrivit acestuia, situaţia este cunoscută de către autorităţi şi anume primărie, jandarmerie, poliţia locală şi naţională, însă, până la această oră, nu au fost luate niciun fel de măsuri pentru a pune capăt acestei situaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Conform comunicatului de presă al AUMihai Enache a pătruns, împreună cu echipa sa, într-un ansamblu de clădiri istorice, situat în apropiere de Piaţa Unirii, pentru a arăta ce se întâmplă în spatele zidurilor. Ce a descoperit este şocant: zeci de persoane îşi fac veacul, consumă şi fac trafic de droguri de mare risc.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

„Am pătruns într-unul dintre cuiburile de drogaţi din Bucureşti, pentru a le arăta bucureştenilor ceea ce instituţiile statului ascund. La nici doi kilometri de Piaţa Unirii, în plin centru al Capitalei, un ansamblu de clădiri istorice au devenit locul în care zeci de persoane consumă îşi fac veacul, consumă şi fac trafic de droguri de mare risc. Seringi folosite la injectarea drogurilor zac aruncate peste tot. Copii aleargă şi se joaca printre ele. Toţi ştiu ce se întâmplă aici, dar toţi ridică din umeri sau privesc în partea cealaltă. Nu avem ce face, ne lipsesc instrumentele – scuzele astea le-am tot auzit. Adevărul este că nu le pasă. Nu le pasă de Bucureşti, nu le pasa de oameni. Poliţia vine şi face act de prezenţă. În tot timpul ăsta, clădiri si destine se ruinează laolaltă în Bucureşti”, a declarat Mihai Enache, potrivit sursei citate.

În acest context, Mihai Enache declară război drogurilor. El susţine că primul lucru pe care îl va face în calitate de primar este să stârpească traficul şi consumul de droguri din centrul Capitalei: „Zero toleranţă faţă de traficul de droguri, zero toleranţă faţă de cei care ridică din umeri sau privesc în partea cealaltă”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.