Espadrilele de damă îmbină perfect eleganţa cu confortul, devenind un must-have în materie de fashion. În 2024, espadrilele de damă revin în forţă, cu o varietate de modele şi materiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Espadrilele de damă, originare din regiunea Pirineilor, au o istorie îndelungată, fiind iniţial purtate de ţărani datorită materialelor naturale şi confortabile

Aceste încălţări au devenit populare în moda modernă datorită simplităţii şi versatilităţii lor, fiind adoptate de designeri celebri şi personalităţi din lumea artistică. Astăzi, espadrilele sunt un simbol al eleganţei casual, disponibile într-o varietate de stiluri şi materiale, potrivite pentru orice garderobă de vară.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Espadrilele de damă oferă un confort de neegalat datorită designului lor uşor şi flexibil

Talpa din iută sau din alte materiale naturale permite piciorului să respire, făcându-le ideale pentru zilele toride de vară. În plus, espadrilele pot fi purtate atât la plajă, cât şi în oraş, completând perfect o ţinută casual chic.

Modele de espadrile de damă care se poartă în 2024

În 2024, tendinţele în materie de espadrile de damă sunt extrem de variate, incluzând modele pentru toate gusturile. Puteţi alege din espadrile de damă de la Fashion Days, acolo unde veţi puteţi găsi o gamă largă de produse.

Espadrile de in

Perfecte pentru zilele călduroase, espadrilele din in oferă un look natural şi relaxat, fiind ideale pentru ţinutele de vară.

Espadrile cu talpă wedge

Pentru doamnele care doresc un plus de înălţime fără a renunţa la confort, espadrilele cu talpă wedge sunt alegerea perfectă.

Espadrile din material textil

Disponibile într-o multitudine de culori şi modele, espadrilele din material textil sunt extrem de versatile.

Espadrile cu garnituri din piele

Pentru un plus de stil, espadrilele cu garnituri din piele sunt ideale. Acestea combină eleganţa pielii cu lejeritatea specifică espadrilelor.

Espadrile Flexpadrille

Caracterizate prin flexibilitatea deosebită, adaptându-se perfect la forma piciorului, espadrilele Flexpadrille sunt concepute pentru a oferi un confort maxim.

Designerii anticipează că espadrilele de dama vor rămâne esenţiale în garderoba de vară, cu accent pe materiale sustenabile şi inovaţii tehnologice. Personalizarea şi colaborările cu artizani locali vor aduce unicitate şi autenticitate acestor încălţări.

Fashion Days oferă o selecţie impresionantă de espadrile de damă, punând accent pe calitate şi diversitate. De la espadrile de in, la cele cu talpa wedge, fiecare model este conceput pentru a vă oferi atât stil, cât şi confort.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.