Fostul preşedinte Donald Trump a ajuns marţi după-amiază (ora locală) în Florida şi a vorbit cu susţinătorii după ce a fost pus sub acuzare la New York. El a criticat acuzaţiile formulate împotriva sa, spunând că "trece printr-o anchetă falsă" care "s-a dovedit a fi o farsă", relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După cum ştiţi, trecem printr-o anchetă falsă. Asta este. E instrumentată de oameni radicali de stânga care cred că de fapt trebuie să ne urască ţara. Iar noi câştigăm - am avut o zi grozavă astăzi, de fapt, pentru că s-a dovedit a fi o farsă", a spus Trump. "Şi se dovedeşte a fi. Şi mai avem şi altele. Dar le câştigăm de opt ani", a continuat Trump.

Trump a devenit marţi primul fost preşedinte care se confruntă cu acuzaţii penale.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Trump urmează să ţină un discurs mai amplu la un eveniment la Mar-a-Lago, care îi oferă candidatului republican la preşedinţia din 2024 şansa de a răspunde mai pe larg acuzaţiilor.

În prima sa reacţie după inculparea de marţi, Donald Trump a postat pe reţeaua sa socială Truth Social: "Audierea a fost şocantă pentru mulţi, în sensul că nu au avut nicio 'surpriză' şi, prin urmare, niciun caz. Practic, toţi experţii în drept au spus că nu există niciun caz aici. Nu s-a făcut nimic ilegal!" arată Trump în postare.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.