Patru pescari din Sri Lanka au murit, iar alţi doi sunt în stare critică după ce au consumat un lichid necunoscut din sticle pe care le-au găsit în timp ce se aflau pe mare, potrivit presei locale, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Persoanele respective se aflau într-o călătorie pentru pescuit când au găsit sticlele la aproximativ 320 de mile marine de Tangalle, un oraş de pe coasta de sud a insulei.

Forţele navale din Sri Lanka au precizat că pescarii au băut din sticle crezând că acestea conţineau alcool.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Directorul general al Departamentului pentru pescuit şi resurse acvatice din Sri Lanka, Susantha Kahawatte, a declarat că marina militară încearcă să îi aducă înapoi la ţărm. Acesta ar fi declarat că marina acordă îngrijiri medicale bărbaţilor aflaţi la bordul navei de pescuit - numită Devon - din cauza îngrijorării că nu există suficient timp pentru a-i readuce pe uscat pentru tratament.

Kahawatta a declarat pentru postul naţional de ştiri Ada Derana că pescarii au distribuit o parte din sticle altor echipaje care operează în zonă. El a adăugat că se încearcă notificarea acestor echipaje.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.