Premierul israelian Benjamin Netanyahu le-a transmis locuitorilor Libanului că ţara sa nu este în război cu ei, ci cu gruparea Hezbollah, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Am un mesaj pentru poporul libanez: războiul Israelului nu este cu voi”, a spus Netanyahu în timpul unui discurs televizat luni. „Este cu Hezbollah”, a adăugat el.

Premierul israelian a făcut apel la poporul libanez să „iasă din calea răului” în timp ce vizează poziţiile Hezbollah.  

„Pentru prea mult timp, Hezbollah v-a folosit ca scuturi umane. A plasat rachete în sufrageriile şi rachete în garajele voastre. Aceste rachete sunt îndreptate direct spre oraşele noastre, direct spre cetăţenii noştri”, a declarat Netanyahu.

„Israelul trebuie să scoată aceste arme pentru a ne apăra poporul împotriva atacurilor Hezbollah”, a afirmat premierul israelian.

„Vă îndemn - luaţi în serios acest avertisment”, a spus premierul israelian: ”Vă rog, ieşiţi din calea pericolului acum. Odată ce operaţiunea noastră se va încheia, vă puteţi întoarce în siguranţă la casele voastre.”

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.