Kate Middleton a fost fotografiată duminică, în Scoţia, în drum spre biserica Crathie Kirk din Balmoral. Aceasta este prima apariţie a Prinţesei de Wales, care suferă de cancer, de când a anunţat încheierea tratamentului de chimioterapie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Kate Middleton a fost fotografiată pe scaunul pasagerului unei maşini conduse de soţul ei, prinţul William, potrivit Daily Mail. 

Conform The Telegraph, cuplul se îndrepta spre biserică pentru a participa la slujba de duminică alături de regele Charles şi regina Camilla. Familia regală are un castel la Balmoral, pe care l-a achiziţionat în 1852. Aici a murit regina Elizabeth a II-a la 8 septembrie 2022.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

La 22 martie, Prinţesa de Wales a dezvăluit că suferă de cancer, fără a preciza natura exactă a acestuia, şi că urmează o chimioterapie preventivă.

De la acest anunţ, ea a avut câteva apariţii publice rare: în iunie anul trecut, la Trooping the Colour, apoi la turneul de tenis de la Wimbledon, în iulie, unde a fost aplaudată îndelung. 

Luni, 9 septembrie, Kate Middleton a anunţat că este „uşurată că a terminat în sfârşit tratamentul (de chimioterapie)”, dar a adăugat că „drumul către recuperare şi sănătate deplină este unul lung.

Cu toate acestea, prinţesa a început să îşi reia activităţile. Marţi, 17 septembrie, o circulară judiciară a anunţat prezenţa sa la o reuniune a unei organizaţii pe care o patronează.

Anunţul diagnosticului de cancer al lui Kate Middleton a venit la câteva săptămâni după cel al regelui Charles, a cărui natură exactă nu a fost dezvăluită publicului. Retras iniţial din activităţile publice după anunţarea bolii sale în februarie anul trecut, regele şi-a reluat activitatea la sfârşitul lunii martie 2024. „Mi s-a permis să ies din cuşcă”, glumea el în mai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.