Autorităţile au activat, joi seară, Planul Roşu de Intervenţie în judeţul Bacău, după un accident produs între un autoturism şi un autocar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2 Bacău-Roman, în zona localităţii Hârleşti, judeţul Bacău, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autocar înmatriculat în Turcia şi un autoturism”, a transmis Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că, în urma coliziunii, autoturismul a fost proiectat într-un stâlp, în afara părţii carosabile.  

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe un sens, valorile de circulaţie fiind în creştere.

UPDATE: ”În urma evenimentului rutier au rezultat  5 victime (din auto),  3 dintre acestea inconştiente. Persoanele au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la spital”, a transmis ISU Vaslui. 

Sursa citată a precizat că în autocar se aflau 20 de ocupanţi, care nu necesită îngrijiri medicale.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Accident rutier produs între un autoturism şi un autocar, în localitatea Hârleşti. Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, a transmis, joi seară, ISU Bacău.

Sursa citată a precizat că la faţa locului au fost alocate 1 autospecială de stingere, 1 autospecială de descarcerare, 1 autospecială pentru transport victime multiple şi 5 ambulanţe SMURD. În sprijinul  echipajelor operative au fost alocate şi 5 ambulanţe aparţinând serviciului judeţean de ambulanţă.

De asemenea, forţele de la faţa locului au fost suplimentate cu 1 ambulanţă SMURD, 1 Unitate de Terapie Intensivă Mobilă, 1 autospecială pentru transport victime multiple de la ISU Neamţ.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.