Un copil de 12 ani din oraşul Orăştie, din judeţul Hunedoara, s-a înecat, vineri seară, într-o baltă formată într-o groapă excavată pentru construcţia autostrăzii. El ieşise la scăldat alături de un adult şi încă un copil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, Anemona Doda, a declarat pentru News.ro că un copil de 12 ani din Orăştie a murit înecat într-o baltă care se formase în urma excavării pentru construirea autostrăzii Deva-Orăştie.

”Copilul, un băiat de 12 ani din Orăştie, era la scăldat alături de un adult şi încă un copil, într-o baltă formată în urma excavării pentru materiale folosite la autostradă. Groapa respectivă este umplută cu apă în urma precipitaţiilor abundente din ultimele zile. La faţa locului a intervenit un echipaj SMURD, un echipaj de pompieri cu barca şi un echipaj medical”, a spus Anemona Doda.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Medicii l-au resuscitat pe băiat aproximativ o oră, însă acesta nu a mai putut fi salvat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.