Un incendiu puternic a izbucnit duminică noapte la o locuinţă dintr-un cartier din municipiul Brăila, focul extinzându-se rapid la alte două case. Pompierii au intervenit timp mai multe ore pentru lichidarea focului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brăila, colonel Ştefan Stoian, incendiul a fost semnalat în jurul orei 23.30 la o casă de pe strada Odessa, în cartierul Viziru II. Flăcările au cuprins initial o locuinţă şi un imobil lipit de prima. Cinci autospeciale de stingere incendii şi o ambulanţă SMURD au fost mobilizate la locul incendiului, însă chiar şi aşa flăcările s-au extins rapid iniţial de la o casă la alta, în final incendiul manifestându-se la acoperişurile a trei case şi la o magazie, situate pe două străzi - Odessa şi Dr. Octav Dimitrie.

Pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit la reţeaua electrică. Locuinţele cupriunse de foc nu mai pot fi locuite.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.