Un bărbat de 35 de ani a murit, duminică seară, după ce a intrat în apele râului Timiş, între localităţile Giroc şi Urseni, pentru a-şi salva fiica în vârstă de şase ani. Cei doi au fost scoşi la mal de alte persoane, iar bărbatului i s-a făcut manevre de resuscitare, fără rezultat însă. Fetiţa a fost transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş a anunţat că, duminică seară, poliţiştii Secţiei 1 Rurale Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că două persoane s-ar fi înecat în râul Timiş.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
Ajunşi la locul indicat, pe malul Timişului, între Giroc şi Urseni, aceştia au stabilit că o fetiţă de 6 ani ar fi intrat în apă şi dădea semne că se îneacă, iar tatăl acesteia, în vârstă de 35 de ani, a intrat după ea.
 
”Din nefericire nu au ieşit la mal, ulterior fiind aduşi la mal de către alţi cetăţeni. În urma manevrelor de resuscitare, la ora 18:00 a fost declarat decesul în cazul bărbatului, fetiţa fiind transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate”, a transmis IPJ Timiş
 
În acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.