O tânără care a căzut de la înălţime, pe Valea Caraimanului din Masivul Bucegi, suferind multiple traumatisme, a fost recuperată de către salvamontiştii prahoveni. Unul dintre ei a coborât cu troliul din elicopter, preluând victima. Acţiuni similare, în care turişti răniţi au fost extraşi din zone greu accesibile cu elicopterul, au avut loc în zona de nord a judeţului Prahova şi la sfârşitul săptămânii trecute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
 

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Salvamontiştii din Prahova au intervenit, luni, pentru salvarea unei tinere care a căzut de la înălţime pe Valea Caraimanului din Bucegi suferind multiple traumatisme. Un salvator montan a fost lansat cu troliul din elicopter şi a preluat victima. 

Acţiuni similare au avut loc, în zona de munte a judeţului Prahova, şi la sfârşitul săptămânii trecute. Duminică, salvamontiştii au intervenit pentru a recupera o familie cu un copil care a cerut ajutor, după ce a intrat pe Jepii Mici, ignorând semnele care avertizau că acesta este un traseu dificil, care necesită antrenament serios şi echipament adecvat. Copilul a fost ridicat din zona greu accesibilă cu ajutorul unui salvator montan care a coborât cu troliul din elicopter.
„În timp ce salvatorii montani coborau spre respectiva familie, au găsit un turist care nu se mai putea deplasa din cauza unei entorse.  Şi acesta a fost recuperat cu ajutorul elicopterului prin trolierea salvatorului montan”, au transmis oficialii Salvamont Prahova.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.