O cisternă încărcată cu 10 tone de petrol s-a răsturnat, sâmbătă după amiază, pe un drum din judeţul Prahova Primele date arată că în urma evenimentului nu sunt scurgeri de combustibil pe carosabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul s-a produs pe un drum judeţean din comuna prahoveană Gornet, satul Gornet. 
La faţa locului intervin pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Lipăneşti cu o autospecială de stingere pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor. De asemenea, în zonă a fost trimis şi un echipaj SMURD. 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
„Cisterna este încărcată cu 10 tone de petrol. Nu sunt înregistrate scurgeri de petrol pe carosabil. Zona a fost balizată, traficul este blocat. Se aşteaptă să vină la locul intervenţiei o macara şi o altă cisternă”, transmite ISU Prahova.
 În cabina cisternei se afla doar şoferul, care este conştient, fiind asistat la locul accidentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.