Un bărbat din judeţul Prahova a fost arestat preventiv, într-un dosar instrumentate de procurorii DIICOT, fiind suspectat că, în ultimii ani, fie a oferit, fie a vândut droguri de risc şi de mare risc unor clienţi din acest judeţ. Printre cei care au primit stupefiante de la suspect de numără şi minori, susţin anchetatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Din probatoriul administrat în cauză a reieşit că, în perioada 2022 – februarie 2024,  acesta  ar fi deţinut, oferit cu titlu gratuit şi comercializat, în mod repetat, droguri de risc (canabis) şi mare risc (comprimate ecstasy) către consumatori, inclusiv minori, din judeţul Prahova. De asemenea, în acelaşi interval de timp, persoana în cauză ar fi deţinut în vederea consumului propriu, fără drept, diverse cantităţi de droguri de risc şi de mare risc (canabis, cocaină, MDMA, ketamină, ciuperci halucinogene)”; informează, joi, anchetatorii.

Miercuri, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reţinerea suspectului pentru 24 de ore, iar joi judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Prahova a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

El este inculpat pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc şi deţinerea de droguri de risc şi de mare risc, pentru consum propriu, fără drept.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.