O vilă din localitatea Goleşti, judeţul Vrancea, a ars, miercuri seară, într-un incendiu provocat de un trăsnet, paisprezece pompieri intervenind pentru stingerea acestuia în timp ce ploua torential.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, Florin Olaru, trei echipaje de pompieri cu trei autospeciale din cadrul Detaşamentului Focşani au intervenit, miercuri seară, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Goleşti.

Focul a izbucnit la o casă cu parter, un etaj şi mansardă, flăcările distrugând mansarda locuinţei şi acoperişul.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

În urma cercetărilor, pompierii din cadrul ISU Vrancea au stabilit că incendiul a fost provocat de un trăsnet în timpul vijeliei.

Tot în urma ploii torenţiale de miercuri seară, câteva curţi au fost inundate în localitatea Vânători, apa măsurând 20 - 30 de centimetri,  pompierii intervenind în sprijinul oamenilor cu motopompe.

De asmenea, mai multe străzi din Focşani au fost inundate.

O femeie cu un copil a solicitat sprijinul pompierilor miercuri după-amiază, după ce maşina la volanul căreia se afla nu a mai putut înainta din cauza apei strînse într-un pasaj din Focşani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.