Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ au intervenit pentru salvarea unui cal care a căzut şi a rămas blocat într-o ieste din beton. A fost nevoie de tranchilizarea animalului pentru ca acesta să poată fi scos în siguranţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Intervenţia ISU Neamţ a avut loc vineri dimineaţă, în comuna Tupilaţi, unde un cal a rămas blocat într-o ieste de beton. La acţiune au participat pompierii militari de la Detaşamentul de pompieri Roman şi voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Tupilaţi. 
„Ajunşi la locul indicat pompierii au găsit un cal căzut într-o iesle betonată. După ce calul a fost adormit de un medic veterinar, forţele de intervenţie au acţionat pentru scoaterea animalului din mediul ostil în care se afla”, precizează oficialii ISU Neamţ.
Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.