O persoană a murit vineri, după ce două ambarcaţiuni s-au ciocnit vineri, pe Canalul Sulina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
UPDATE - Reprezentanţii Autorităţii Navale Române au explicat cum s-a petrecut accidentul naval pe Canalul Sulina. 
”O ambarcaţiune de pescuit, la bordul căreia se afla doar conducătorul acesteia, şi o ambarcaţiune de agrement ce avea la bord trei persoane, inclusiv conducătorul, au intrat în coliziune. În urma impactului ambarcaţiunea de agrement s-a scufundat. Un pasager în vârstă de 34 de ani, localnic din Partizani, şi-a pierdut viaţa. La faţa locului au ajuns o şalupă ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Tulcea, precum şi o ambarcaţiune a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Tulcea”, au transmis reprezentanţii ANR.
Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Ei au menţionat că a fost deschis un dosar de cercetare, iar investigaţiile sunt coordonate de Căpitănia Zonală Tulcea şi Poliţia Transporturi Navale Tulcea pentru a se stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea au anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină, vineri dimineaţă, prin apel la 112, în cazul producerii unui accident naval pe Canalul Sulina, în dreptul localităţii Partizani.
În eveniment au fost implicate două ambarcaţiuni. Într-una se afla doar conducătorul acesteia, iar în cealaltă erau trei persoane. 
În urma impactului, o persoană a murit.
Celelalte trei persoane nu au fost rănite, dar au fost evaluate medical de către echipele Serviciului Judeţean de Ambulanţă sosite la faţa locului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.