Un grav accident rutier a avut loc sâmbătă după amiază, pe drumul naţional 7 - Valea Oltului, în judeţul Vâlcea. O tânără a murit, iar cinci persoane au fost rănite, două grav, după ce un autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Accidentul s-a produs sâmbătă, în jurul orei 16:00, pe DN7, la kilometrul 221 +400 de metri, în localitatea Racoviţa din judeţul Vâlcea, unde un autoturism şi o autoutilitară s-au ciocnit violent. „Din păcate, în urma coliziunii, a rezultat decesul unei pasagere din autoturism în vârstă de 25 de ani, din judeţul Argeş, rănirea gravă a conducătorului auto, precum şi rănirea gravă a unui alt pasager din autoturism”, transmite Poliţia Vâlcea.

Potrivit ISU Vâlcea, în evenimentul rutier au fost implicate şase persoane, între care un copil. Celelalte trei victime se aflau în autoutilitară. La faţa locului au intervenit echipaje medicale din judeţele Vâlcea şi Sibiu.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

În urma accidentului, poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care acesta s-a produs.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.