O maşină de gunoi a luat foc, joi, în judeţul Giurgiu, autoutilitara fiind discusă în proporţie de 90%. Şoferul şi un pasager au ieşit, înainte de extinderea flăcărilor. Focul s-a extins la viţa de vie dintr-o gospodărie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O autoutilitară de transport deşeuri menajere a luat foc astăzi, în jurul prânzului, pe o stradă din localitatea Palanca. Din fericire atât conducătorul auto, cât şi celălalt bărbat care se afla în autovehicul au observat la timp fumul şi au ieşit în siguranţă”, a transmis, joi, ISU Giurgiu.

Sursa citată a precizat că autoutilitara ardea violent aproape de gardul unei curţi, iar flăcările s-au extins şi la o cultură de viţă de vie, în gospodăria respectivă.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Autoutilitara a fost afectată în proporţie de 90%. De asemenea, au ars un stâlp din lemn, aproximativ 20 m de conductori electrici şi cultura de viţă de vie, pe o suprafaţă de circa 100 mp”, a mai transmis sursa citată.

Cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.