Poliţiştii din Dolj au urmărit o maşină care nu a oprit la semnal şi au reuşit să o blocheze în trafic după doi kilometri. Ei au stabilit că şoferul nu deţinea permis de conducere şi avea o alcoolemie de 1,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Sadova, a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
”În fapt, la data de 11 august, în jurul orei 17.40, în timp se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, poliţiştii au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unui autoturism ce circula pe drumurile publice din comuna Sadova. Întrucât acesta nu s-a conformat semnalelor poliţiştilor, s-a procedat la urmărirea sa pe mai multe străzi din localitate, fiind blocat în trafic după aproximativ doi kilometri. La volanul autoturismului a fost legitimat un bărbat, de 42 de ani, din localitate, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj. 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Poliţiştii au stabilit că autoturismul este radiat din circulaţie, iar plăcuţele cu numerele de înmatriculare montate aparţin altui vehicul.
Totodată, bărbatul a fost testat şi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice. 
El urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova pentru luarea unei măsuri preventive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.