Partenera principalului suspect în cazul uciderii celor două femei în judeţul Constanţa este mamă a patru copii şi a fost reţinută pentru 24 de ore. Unul dintre fiii ei, de 15 ani, este acuzat de procurori că l-a ajutat pe agresor să transporte unul dintre cadavrele victimelor. De asemenea, procurorii au stabilit că trupul victimei a stat două zile în casa partenerei presupusului ucigaş, în prezenţa copiilor acesteia. Când poliţitii au intrat să percheziţioneze locuinţa, copiii au afirmat: ”Mami mi-a spus să nu vă spun nimic despre tanti care a stat la noi în casă moartă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Femei omorâte la Constanţa - Principalul suspect, arestat preventiv / El susţine că nu este vinovat şi afirmă că, dacă erau probe, ar fi fost prins mai devreme, înainte de a doua crimă
CITEȘTE ȘI Femei omorâte la Constanţa – Victimele, cunoscute pe un site cu servicii sexuale / Femeile, ucise pentru a li se lua maşinile / Au fost deposedate de bijuterii, după ce au fost sugrumate / Principalul suspect ar fi încercat să însceneze faptele altcuiva
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, Sadîc Zafer, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că principalul suspect în cazul uciderii celor două femei, găsite în stare avansată de putrefacţie, în 2 iulie şi în 4 septembrie, a fost sprijinit de către o femeie, mama a patru copii.

Ea a fost reţinută pentru 24 de ore alături de principalul suspect.

”Pe cea de-a doua victimă a ucis-o la data de 27 august 2024, în Năvodari, în locuinţa în care era găzduit de inculpata care a fost la rândul său reţinută în dosar, care are şi patru copii minori în întreţinere şi care a fost acuzată, printre altele, pe lângă tăinuire şi favorizarea făptuitorului şi de rele tratamente aplicate minorului întrucât din investigaţii a rezultat că această inculpată care îl găduia pe inculpatul suspectat pentru omor că ar fi consumat substanţe halucinogene în prezenţa copiilor, ar fi ţinut cadavrul vreo două zile în locuinţă de faţă cu copii minori şi există indicii că s-ar fi comportat violent faţă de aceşti copii minori ai săi”, a relatat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Acesta a povestit că suspectul îi spune femeii ”Iubi”, iar unul dintre telefoanele luate de la una dintre victime era folosit de către femeie.

De asemenea, în acest dosar este cercetat şi un băiat în vârstă de 15 ani, fiul partenerei bărbatului.

”Minorul este acuzat pentru favorizarea făptuitorului şi tăinuire, întrucât cea de-a doua victimă după ce a fost ucisă în locuinţa femeii inculpate, ţinută vreo două zile în locuinţă, a fost transportată de către inculpatul reţinut şi de minor în portbagajul maşinii şi abandonată în zona satului Sinoe pe câmp, într-un şanţ”, a mai afirmat Sadîc Zafer.

El a mai transmis că trupul celei de-a doua femei ar fi fost ţinut în locuinţa închiriată de partenera bărbatului timp de două zile, în prezenţa copiilor acesteia.

”Când au intrat poliţiştii să facă percheziţia ieri la locuinţă, copiii le-au zis «Ştiţi, mami mi-a spus să nu vă spun nimic despre tanti care a stat la noi în casă moartă»”, a mai afirmat Sadîc Zafer.

Principalul suspect şi femeia care este acuzată că l-a ajutat s-au prevalat de dreptul la tăcere şi nu au oferit informaţii anchetatorilor.

Cele două persoane reţinute vor fi prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.