Meteorologii anunţă ploi însemnate cantitativ în majoritatea zonelor ţării, până joi, la ora 10.00. Pentru unele zone a fost emisă o avertizare cod galben, cantitatea de precipitaţii urmând a depăşi 40 de litri pe metru pătrat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit ANM, până joi, la ora 10.00, temporar va ploua în toată ţara.

”Vor fi mai ales averse, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor fi local de 20...30 l/mp şi izolat de peste 40...50 l/mp”, a transmis ANM.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

În intervalul 10 septembrie, ora 10 – 10 septembrie, ora 21, este cod galben în sudul Banatului, sud-vestul Transilvaniei, nord-vestul Olteniei, precum şi în Carpaţii Occidentali şi vestul Carpaţilor Meridionali.

”Vor fi averse însemnate cantitativ. Mai ales prin acumulare, cantităţile de apă vor fi de 20...25 l/mp şi izolat de peste 30...40 l/mp”, precizează meteorologii.

În plus, în intervalul 10 septembrie, ora 21 – 11 septembrie, ora 15, este cod galben în Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei.

”Vor fi perioade cu averse torenţiale, local însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantităţile de apă vor fi de 20...25 l/mp şi izolat de peste 30...40 l/mp”, a transmis ANM.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.