Copilul rănit grav în accidentul petrecut, marţi dimineaţă, pe DN 2A, în judeţul Constanţa,după ce două maşini s-au ciocnit frontal şi care a fost dus la spital în comă a murit în urma rănilor suferite, astfel că numărul persoanelor decedate în accident a ajuns la patru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor constănţeni, un bărbat de 39 de ani, din Ghindăreşti, conducea un autoturism Opel pe DN 2 A dinspre Constanţa înspre Hârşova, iar la un moment dat, în apropierea localităţii Hârşova, a pătruns pe sensul opus de mers, iar maşina s-a ciocnit frontal cu un Volkswagen Jetta, condus de o femeie de 48 de ani, din localitatea constănţeană Saraiu.

În urma accidentului, au murit cei doi şoferi, un bărbat de 48 de ani, din Ghindăreşti, pasarger în Volkswagen şi băiatul de cinci ani, care a fost dus în comă la spital, cu multiple răni.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

De asemenea, au fost răniţi o femeie de 38 de ani, din Hârşova, aflată în Volkswagen, şi doi bărbaţi, unul de 47 şi celălalt de 37 de ani, ambii pasageri în Opel.

Din cauza accidentului, circulaţia în zonă a fost blocată în ambele sensuri câteva zeci de minute.

Poliţştii continuă verificările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut ccidentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.