Cinci persoane care se aflau, luni dimineaţă, într-o staţie de autobuz din municipiul Brăila au murit după ce au fost lovite de o maşină condusă de un tânăr de 27 de ani, scăpată de sub control.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Din primele informaţii rezultă că autoturismul condus de un tânărul de 27 de ani a ajuns pe trotuar după ce şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat iniţial cu maşina pe contrasens, iar apoi a lovit în plin un grup de persoane care aşteptau într-o staţie de autobuz şi care, cel mai probabil, se duceau la serviciu.

Autoturismul, un Renault cu număr de Bucureşti, circula dinspre Piaţa Mare din Brăila spre ieşirea din oraş şi a fost scăpat de sub control de către şofer.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

În urma impactului, patru persoane au murit pe loc, iar alta a murit la scurt timp.

Cinci persoane aflate într-o staţie de autobuz din Brăila au murit lovite de o maşină scăpată de sub control (FOTO: Inquam Photos)
Cinci persoane aflate într-o staţie de autobuz din Brăila au murit lovite de o maşină scăpată de sub control (FOTO: Inquam Photos)

Şoferul a rămas încarcerat în autoturism, fiind scos de un echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Brăila.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.