Tânărul de 18 ani din judeţul Buzău care joi seară a intrat într-un apartament din Făurei, pe geamul de la baie deschis, fiind prins de proprietară pe care apoi a închis-o în casă, fugind cu economiile sale, a fost prins vineri dimineaţă în localitatea Ruşeţu, judeţul Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Brăila, Laura Dan, tânărul de 18 ani din localitatea buzoiană Vizireni a fost prins în localitatea Ruşeţu, în timp ce mergea pe stradă. La vederea poliţiştilşor, el a fugit, fiind prins în cele din urmă şi încătuşat.

La această oră, tânărul este audiat la sediul Poliţiei Brăila, fiind acuzat de tâlhărie, şi cel mai probabil va fi reţinut.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Joi seară, în jurul orei 19.30, tânărul de 18 ani a profitat de faptul că geamul de la baia unui apartament situat la parterul unui bloc din Făurei era larg deschis. El a intrat pe geam în locuinţă, fiind descoperit la un moment dat de proprietară, o femeie de 56 de ani. În momentul în care a fost prins, tânărul a început să o ameninţe pe femeie cu moartea, i-a cerut cheile de la apartament, actele, dar şi economiile pe care le are în casă, respectiv 11.000 de lei. Bărbatul a închis-o apoi pe proprietară în locuinţă şi a fugit. Femeia a fost auzită strigând după ajutor de către o vecină care a sunat la 112.

Ajunşi la locul respectiv, poliţiştii l-au identificat rapid pe tânăr, el fiind căutat toată noaptea trecută, atât la Brăila, cât şi la Buzău.

Poliţiştii au întocmit în acest caz dosar penal pentru tâlhărie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.