Cinci persoane au fost rănite, marţi după-amiază, în urma unui accident rutier produs pe DN 10, în localitatea Măgura din judeţul Buzău. Una dintre victime a fost preluată de un elicopter SMURD. Traficul a fost blocat în urma accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Din primele informaţii a reieşit că este vorba de o coliziune între un autoturism condus pe direcţia Braşov către Buzău, de către un şofer de 40 de ani, din Galaţi, şi alte două vehicule care se deplasau din sens opus, un ATV condus de către un cetăţean străin, de 52 de ani, şi o autoutilitară, la volanul căreia se afla un conducător auto de 70 de ani, din Timişoara. 
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Accidentul s-a soldat cu rănirea celor trei conducători şi a doi pasageri din autoutilitară, toate persoanele rănite fiind preluate de către echipajele medicale şi transportate la spital, pentru îngrijiri de specialitate.
 
În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.
 
Traficul a fost reluat.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit IPJ Buzău, traficul rutier este blocat pe DN 10, în localitatea Măgura, în urma unui accident rutier în care sunt implicate trei autovehicule.
Cele trei vehicule sunt un autoturism, un microbuz cu 3 pasageri şi un ATV.
 
 
Potrivit reprezentanţilor SJU Buzău, la U.P.U-SMURD au fost transportate 4 victime ale accidentului. Cele patru persoane au suferit policontuzii prin accident rutier, sunt conştiente şi cooperante la acest moment.
 
O a cincea victima, găsită inconştientă, a fost preluată de elicopterul SMURD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.