Poliţiştii din Bucureşti au făcut, joi, percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, una dintre cele patru persoane vizate fiind Bianca Drăguşanu. Aceasta este acuzată că aducea haine din Turcia şi le vindea sub marcă proprie, fără a declara veniturile. Vânzările se făceau online.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Astăzi 18 iulie 2024, începând cu ora 07.00,  poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice -  Sector 4 pun în aplicare 6 mandate de percheziţie domiciliară şi patru mandate de aducere, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală. În fapt, în perioada 2017- 2023, patru persoane, având calitatea de administratori ai unei societăţi comerciale, ar fi omis să evidenţieze în documentele contabile şi să declare la organele fiscale venituri în valoare de peste 2.400.000 de lei, provenite din comercializarea de articole vestimentare de lux”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că s-a stabilit că prejudiciul cauzat, până la acest moment, este estimat la 332.000 de lei.

În vederea administrării materialului probator, în cursul acestei dimineţi, sunt puse în executare şase mandate de percheziţie domiciliară şi patru mandate de aducere, emise pe numele banuitilor.

Potrivit unor surse judiciare, unul dintre cei patru suspecţi vizaţi este Bianca Drăguşanu, iar altul este un fost poliţist local. Aceştia sunt acuzaţi de către anchetatori că aduceau haine de lux (blanuri, paltoane, geci din piele, etc) din Turcia şi le vindeau prin intermediul firmei ei, sub marcă proprie, fără a declara veniturile.

Hainele erau exclusiv vântute online, atât în ţară, cât şi în străinătate.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.