Pompierii din Galaţi caută un bărbat care în cursul nopţii de luni spre marţi, în prezenţa fiului şi a nepotului, s-a aruncat din barca în care se afla, în râul Siret, şi nu a mai ieşit la suprafaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform ISU Galaţi, în cursul nopţii de 24 spre 25 iunie, Dispeceratul Integra ISU -SAJ a fost alertat de rudele unui bărbat de 65 de ani din Lieşti, care a traversat cu barca împreună cu doi tineri, respectiv fiul si nepotul, în zona Şerbăneşti, spre Călinenii Vechi - Vrancea. La întoarcere pe malul din Galaţi, bărbatul a dorit să se răcorească in apele râului Siret. Tinerii au anunţat ca bărbatul nu a mai ieşit din apele râului.
La acţiunile de căutare a participat şi ISU Vrancea, care a efectuat căutări cu drona, in timp ce echipajele de pompieri de la ISU Galati au desfăşurat acîiuni de căutare pe malul din zona Şerbăneşti.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Marţi dimineaţă, au fost reluate căutările cu barca şi cu un echipaj de scafandri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.