Aproximativ 6.800 perechi de încălţăminte sport contrafăcută, în valoare de 3,2 milioane euro au fost descoperite în două containere sosite din China în Portul Constanţa, iar bunurile erau destinate unei firme din Ucraina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Gărzii de Coastă au anunţat că poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au controlat mărfurile aflate în două containere sosite din China şi care erau destinate unei societăţi comerciale din Ucraina. 
”Astfel, au fost descoperite aproximativ 6.800 perechi încălţăminte sport, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, în valoare totală de 16.000.000 lei (3,2 milioane de euro), susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală”, au precizat poliţiştii de frontieră. 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Întreaga cantitate de bunuri a fost ridicată de către autoritatea vamală şi lăsată în custodia declaranţilor vamali pe bază de proces-verbal.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.